catering Den Haag

Gepubliceerd jun. 22, 21
7 min read

Diner Thuis

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
0615056880
Catering Delft

Je inboedelverzekering en opstalverzekering heb je voor privébezittingen en de woning zelf. Ze dekken niet de schade aan bedrijfsmiddelen en de werkruimte. Daarom moet je waarschijnlijk je huidige verzekeringen uitbreiden. Check dit bij je verzekeringsmaatschappij en schakel indien nodig een adviseur in. Sluit daarnaast verzekeringen af voor de risico’s die je niet zelf kunt dragen.

Ze verdient daar een prima boterham mee. Over regels bij het thuis bakken vertelt ze: “Verdiep je goed in de regels van HACCP. Ik heb toen ik 7 jaar geleden begon, een online cursus gevolgd. Neem de hygiëne in de keuken heel serieus, het moet in orde zijn. Niet alleen vanwege de controle van de NVWA.

Dark kitchen: een restaurant zonder gasten, Een dark kitchen, ook wel ghost kitchen of cloud kitchen genoemd, is een virtueel restaurant waar alleen gekookt wordt. De klant bestelt de maaltijd via een website, de kok bereidt deze in de keuken en laat het eten bezorgen door een bezorgservice. Dit lijkt een trend te worden in Nederland.

Petite Cuisine: Ambachtelijke Catering

Catering - Thuiskok - Cateraar & Kok Aan HuisCatering Aan Huis Boeken?
Culinair Voor Thuis - Kok Aan HuisKok Aan Huis - Catering Aan Huis

Een dark kitchen moet zich, net als elk bedrijf dat met voedsel en dranken werkt, registreren bij de NVWA en voldoen aan de regels van voedselveiligheid. Parttime aan de slag, Als thuisbakker of eventcateraar kun je er bewust voor kiezen een bedrijf te starten naast je betaalde baan. Parttime ondernemen heeft voor- en nadelen.

Als je bedrijf groeit kun je altijd overstappen naar fulltime ondernemerschap. Rosita van der Kruk is 54 jaar, eigenaar van cateringbedrijf Party, Roos in Westerhaar en werkte in loondienst bij een groothandel. “Ik kwam in aanraking met partijen die me vroegen events te organiseren. Ik deed dat hobbymatig. Mensen waren tevreden en kwamen steeds terug.

Ik heb me in 2012 ingeschreven bij KVK met een organisatiebureau, de officiële start van mijn bedrijf. Cateraar & Kok thuis. Later heb ik, samen met De Verrassende tafel, de overstap gemaakt naar kookworkshops, catering en live cooking op locatie. Ik ben gestopt met mijn baan en ga nu helemaal voor het ondernemerschap.”Het belang van een ondernemingsplan, Een ondernemingsplan schrijven helpt je erachter te komen of er wel geld te verdienen valt met je idee.

High-tea

Ik maak elke taart maar 1 keer.”Het ondernemingsplan helpt je ook een juiste prijs te bepalen voor je product. Je wilt onder aan de streep wel genoeg overhouden natuurlijk. Zet al je inkopen en vaste- en variabele kosten op een rij. Check de tarieven van je concurrenten en vraag jouw doelgroep wat ze bereid zijn te betalen (Kok aan huis Wassenaar).

Start met het social mediakanaal waarop het merendeel van je (potentiële) klanten actief is. Catering - Bijzonder lekker eten!. Door voor 1 of 2 kanalen te kiezen verklein je voor jezelf de drempel ermee te beginnen en blijft het overzichtelijk. Van der Kruk over klantcontact via social media: “Ik gebruik Facebook voor particulieren en Linked, In voor bedrijven.

Bij particulieren moet het goed, maar niet te duur zijn. De prijs is belangrijk. Bij bedrijven moet het vooral goed zijn en speelt prijs een minder grote rol.” Zoek samenwerking met andere ondernemers in de kook- of bakbranche. Door gezamenlijk activiteiten te organiseren, trek je nieuw publiek en deel je kosten voor locatie, reclame en catering.

cateraar & Kok Aan HuisDe meeste startende ondernemers kiezen voor de rechtsvorm eenmanszaak. Bij een eenmanszaak ben je persoonlijk aansprakelijk. Na inschrijving krijgt direct je KVK-nummer mee. KVK geeft vervolgens je gegevens door aan de Belastingdienst. De Belastingdienst stuurt binnen 2 weken je btw-id en omzetbelastingnummer per post. Administratieve en fiscale zaken, Als ondernemer krijg je te maken met het bijhouden van een administratie.

Dit betaalt zich vaak terug. Zij richten je boekhouding optimaal in, staan je bij met advies en zijn op de hoogte van verschillende fiscale voordelen. Van der Pijl neemt de tijd om haar administratie te doen. “Ik ga daar op vaste tijden een middag voor zitten. Voor mijn aangifte inkomstenbelasting huur ik een boekhouder in.

Catering & KookstudioKok Aan Huis - Catering Aan Huis

Zo houd je overzicht over je inkopen en verkopen. Van der Pijl: “Reageer direct als een klant te laat is met betalen. Mijn klanten betalen vooraf. Tapas catering aan huis. Is het geld niet op tijd binnen? Dan stuur ik direct de volgende dag een bericht. Ik ben een professional, dat straal ik uit.

Kok Aan Huis - Thuiskok - Culinair Genieten!

Het is ook belangrijk voor mezelf, want ik moet ook op tijd mijn inkopen kunnen doen.”Aangifte bij de Belastingdienst, Vanaf het moment dat je ingeschreven bent, moet je (meestal) btw-aangifte doen. Dit doe je elk kwartaal. Een keer per jaar doe je aangifte voor de inkomstenbelasting. Lees alles over belastingen voor starters.

000 euro? Dan kun je kiezen voor de kleineondernemersregeling (KOR). Je berekent dan geen btw op je leveringen en mag de btw op kosten niet aftrekken (Culinaire Duizendpoot - Haal het restaurant bij u in huis!). Ook mag je een beperkte btw-administratie bijhouden en hoef je geen btw-aangifte te doen. Heb je er al aan gedacht dat …Je een naam voor je bedrijf moet bedenken? Leuk en belangrijk! Want jouw naam moet herkenbaar zijn en de juiste uitstraling hebben.

Het gaat hier echter om andere regelgeving (Kok aan huis NJ-Cook4You). Het diploma Sociale Hygiëne betreft een verantwoorde verkoop van alcohol. De Hygiënecode gaat over het veilig bereiden van voedsel en dranken. Het slim is regelmatig een horecavakbeurs te bezoeken om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen en om inspiratie en contacten op te doen.

Kok Bestellen Aan Huis

Breng Italië in huis met de culinaire gerechten van Brava Casa. Diner thuis - Catering - Cateraar & Kok thuis. Als een Chef@Home komt de thuiskok van dit Italiaanse restaurant naar u toe om smaakvolle gerechten te bereiden. Voor u het weet is uw huis gevuld met de heerlijke geuren uit Sicilië. De thuiskok verzorgt graag de gerechten voor een diner, maar ook voor een feest die u houdt voor familie en/of vrienden.

Kok Bestellen Aan Huisfingerfood Aan Huis

In de regio’s Flevoland en Noord-Holland verzorgen zij de Italiaanse gerechten voor particuliere en zakelijke adressen. Breng Sicilië tot leven. Brava Casa definieert de gerechten onder meer als harmonisch, creatief en magisch. Typerende omschrijvingen die perfect aansluiten bij de keuken van de Siciliaanse keuken. Niet alleen willen zij deze magie in hun restaurant uiten, maar ze willen graag bij mensen thuis en op diverse feesten de culinaire beleving uit Sicilië overbrengen.

Dankzij deze werkwijze is dit te proeven in gerechten als de Carpaccio Manzo, een dungesneden lendenhaas. De Penne Porcini, een penne in een crème van eekhoorntjesbrood in knoflook, uitjes, boter en peterselie. Het menu op de website geeft een smaakvolle indruk van de Italiaanse lekkernijen die geserveerd kunnen worden bij u thuis of op het feest.

cateraar

Heeft u een verjaardag of bruiloft te vieren en geen zin om zelf te koken? Zoekt u een gezonde cateraar voor uw bedrijfsfeest? Bent u op zoek naar een goede kok voor uw evenement? Wilt u zelf lekker en gezond leren koken? Laat u verwennen door de gerechten en service van mij, Birgit Flüg, kok-aan-huis.

Waar u wilt eten, of een workshop wilt houden, daar kom ik graag. U kunt bij mij ook terecht voor catering van buffetten en voor kookcursussen in Groningen. Ik laat u proeven van eerlijke smaken en gezonde ingrediënten. Of het nu gaat om de viering van een jubileum, koken voor groepen van 12 tot 350 personen zoals vrijgezellenfeesten of personeelsbijeenkomsten, of de verzorging van een nabestaandenmaal, als kok aan huis neem ik u graag alle zorgen uit handen en vertrek ik pas als de keuken opgeruimd en gedweild is.

Navigation

Home

Latest Posts

Stretchtent Zijwanden

Published Dec 23, 22
13 min read

Evenementen Tent Huren?

Published Nov 16, 22
6 min read